dimarts, 25 d’agost del 2020

ANUL.LATS ELS JOCS A LA PLAÇA de la SETMANA DE JOCS 2020

 


COMUNICAT SOBRE LA CANCEL·LACIÓ DE LA SETMANA DE JOCS AL CARRER

 

Terrassenca de Jocs – Vadejoc volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que havien pres el compromís de participar en la Setmana de Jocs de Terrassa 2020, i també a aquelles que voluntàriament han format part de la seva organització i col·laboració.

El programa, en previsió de la situació sociosanitària originada per la covid19, s’havia pensat especialment per poder realitzar unes activitats lúdiques en les quals s’evitaven proximitats i contacte entre persones i objectes de joc. Malgrat tot, les recents normatives impedeixen que puguem trobar-nos a la plaça i carrers per jugar, per la qual cosa s’ha decidit suspendre la programació dels jocs, tallers i contes.

Es mantenen, però, algunes de les activitats programades. D’una banda, l’exposició “La interculturalitat lúdica en la iconografia filatèlica”, que s’inaugurarà el proper dissabte dia 29 a 2/4 de 8 de la tarda, a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, que estarà oberta fins el dia 13 de setembre, amb aforament limitat. En aquest espai també s’oferirà material per poder realitzar joguines a casa.  I d’altra banda, des de casa, també es podrà jugar per internet al “JOC del JOC”,  amb ordinador o mòbil, a partir d’un enllaç o codi QR.

En el blog de l’associació setmanajocsterrassa.blogspot.com i a l’instagram @vadejoc, anirem informant de les activitats lúdiques que puguem anar proposant, encoratjats per la bona acollida i resposta participativa que hem rebut sempre per part de les famílies.

Esperem retrobar-vos aviat.

Terrassa, 25 d’agost 2020



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada